Zaterdag 21 december

SPONSOR LOOP 4 Life

Hét hoogtepunt van onze 2-daagse Bacwalde for Life wordt de Sponsor-loop op zaterdag. Tussen 12u en 16u dagen we IEDEREEN uit om op een lokaal loopparcours van 1 of 2km - met telkens een passage door de tent - mee te werken aan de Challenge van de club om samen de denkbeeldige afstand naar het 'Dorp van de Kerstman' in Lapland te lopen (een afstand van 2.502km) en daarmee via sponsoring geld te verzamelen voor het goede doel. 

Niet de snelheid of de tijd is van belang, wél de Challenge die we gezamenlijk voor het goede doel aangaan.

Je kan deelnemen aan de Challenge individueel, of in groep, en daarmee je eigen Challenge creëren, want de Top-3 (individueel én in groep) met de meest gelopen km's mogen zich ook nog verwachten aan een extra prijsje.

BACCIE RUN

Speciaal voor onze allerkleinste deelnemers (-6j) zal er om 15u een lokale omloop opgezet worden, waarbij de kinderen op een geanimeerde manier samen met Baccie hun goede daad kunnen doen.

 

Uitgebreidere info, alsook hoe je jezelf kan laten sponsoren vindt u via deze link.

Inschrijven kan via deze link.

 

SLOTSHOW

Op het einde van onze 2-daagse zetten onze financiële mensen zich aan het tellen, en vertellen we jullie niet veel later hoeveel geld we wisten te verzamelen voor de geselecteerde goede doelen. Het ongetwijfeld bevredigend resultaat zal daarna gepast gevierd worden ondersteund door onze DJ.

 

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 december 2019 trekken we opnieuw alle registers open en zet Bacwalde zich voor de 3de keer samen met alle leden in voor het goede doel.

 

I.h.k.v. Music for Life organiseren we opnieuw een aantal sportieve activiteiten waarvan de opbrengst integraal naar het goede doel gaat. Op die manier wil de club al zijn leden, familie, supporters, fietsers, maar ook bevriende voetbalclubs, fietsclubs, scholen, andere verenigingen, kortom iedereen die de club goedgezind is, samenbrengen tijdens de pre-kerstdagen en via enkele sportieve activiteiten en uitdagingen de kerstdagen in stijl inzetten

Tegelijkertijd staan we toch even stil bij mensen, groeperingen, of landen die het momenteel minder goed als ons hebben.

Onder de noemer 'Bacwalde for Life' ( #B4L ) organiseren we een 2-daagse-kerst-happening die bol staat van de sport, amusement, randanimatie, lekkere drankjes, en overheerlijke hapjes, en dat binnen een verwarmde tent, vuurhaardjes, jeneverkraampjes, een frietkraam, enz.

 

Voetbal, Fietsen en Lopen staan centraal waarbij je jezelf kan uitdagen om een sportieve prestatie te verwezenlijken, én tegelijkertijd geld kan inzamelen voor het goede doel. 

 

Het goede doel worden 3 goede doelen... Via deze facebook poll kan je nog altijd stemmen voor jouw favoriete Goede Doel.

 

Hieronder een beschrijving van de verschillende activiteiten. 

Vrijdag 20 december

PENALTY CUP 4 Life

Vanaf 19u nemen 32 ploegen het in 4 poules tegen elkaar op in wedstrijdjes 'strafschoppen nemen'. Elke ploeg bestaat uit minimaal 5 en maximaal 7 spelers (minimumleeftijd 14 jaar) waarvan één doelman. In elke wedstrijd komen 2 ploegen tegen elkaar uit, en zullen er per team 5 strafschoppen genomen worden volgens het ABBA-principe. Winst, gelijkspel en verlies zijn goed voor respectievelijk 2, 1 en 0 punten.

 

Op het einde van de voorronde wordt er een rangschikking opgesteld die rekening houdt met de punten en het doelsaldo. Op basis hiervan worden de ploegen ingedeeld in Play-Offs waar er om de knikkers gespeeld zal worden. Rond 24u 's avonds kennen we dan de winnaar van de Penalty Cup 4 Life en van de trofee Xavier Waterslaeghers voor de beste doelman.

Uitgebreidere info alsook het reglement is beschikbaar via deze link.

Inschrijven kan via deze link.

 

KOERS OP ROLLEN 4 Life

Vanaf 20u nemen ploegen van elk 2 personen het tegen mekaar op in verschillende wedstrijden zoals de proloog, afvallingskoers, individuele tijdrit en ploegentijdrit.  De wedstrijden worden gereden op 8 fietsen op rollen, bovenop het podium en begeleid door een grote digitale piste en een scorebord.

De computer zorgt voor de samenstelling en verloop van de wedstrijden, en zorgt ervoor dat klassementen en scores worden bijgehouden.  De software is ook zo samengesteld dat een renner zo weinig mogelijk tegen een zelfde tegenstander en op dezelfde fiets zal rijden.

Ook zullen sterke en zwakke renners elkaar na de eerste ronde niet meer tegenkomen. Op die manier worden de overige wedstrijden en uiteindelijk de finales op niveau gereden.  Dit wil echter niet zeggen dat iemand niet meer kan klimmen of zakken in het klassement.  Alles is mogelijk tot in de finale!

Uitgebreidere info kan u hier terugvinden.

Inschrijven kan via deze link.

 

 

AFTER PARTY 4 Life

Afsluiten doen we in stijl. Terwijl de sportieve activiteiten gebeuren in een verwarmde tent (en op het kunstgrasveld), trekken we na afloop van de prijsuitreiking naar binnen in de kantine, en zullen onze lokale DJ's zorgen voor de nodige vreugde gezangen en ambiance.

 

Subcategories