Clubnieuws

Think Pink on the Move


Think Pink on the Move


Beste leden,

het nieuwe seizoen staat in de steigers en hieronder een ideetje om fit te blijven 'off season'!  Hieronder een boodschap van Think Pink

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op 9 juni hebben we samen met Think Pink (de nationale borstkankercampagne) Think Pink on the Move gelanceerd. Met dit covid-proof sportevenement willen we Lier roze kleuren en al wandelend, fietsend of lopend samen inzetten op de strijd tegen borstkanker. Want jammer genoeg kent iedereen wel iemand die met de ziekte geconfronteerd wordt.

 

De focus ligt op samen plezier maken, samen bewegen, samen genieten ... en het goede doel steunen. Aangezien we de bewoners van Lier en omstreken willen warm maken om hun steentje bij te dragen voor het goede doel, wil ik even informeren of jullie als vereniging willen deelnemen én jullie leden en omgeving willen warm maken om samen jullie schouders te zetten onder de strijd tegen borstkanker.

 

Praktisch

Wat: Wandel of loop 6,12 of 21 km
          Fiets 30 of 70 km
Waar: Onze knalroze container staat aan ’T Sas van Lier

Wanneer:  25 en 27 juni en 4, 10 en 17 juli

Indien je meer informatie wenst over Think Pink on the Move, verwijs ik je graag door naar de website van Think Pink (https://www.think-pink.be/nl/Acties/Actie/Id/6772/Think-Pink-on-the-Move).

Nieuwsarchief


2020   

Beste wensen

28 december - 14:35

Corona update

18 november - 10:00

Corona

29 oktober - 18:02