Clubnieuws

Corona update februari


Beste Bacwaldenaar,

het is alweer een aantal weken geleden dat ik jullie een Bacwalde Corona update gegeven hebt.

Er is in tussentijd veel veranderd maar dan vooral in de negatieve zin, er is namelijk definitief een kruis gezet over de competitie van dit seizoen.
Eén lichtpuntje is er wel : sinds vorige week mogen ook de 13- tot 18-jarigen terug trainen in bubbels van maximaal 10 spelers. Dit betekent dat wij alle leden tot 18 jaar 1 à 2 maal per week kunnen laten voetballen, alleen trainen weliswaar. Ook vriendschappelijke wedstrijden blijven verboden.
Hiermee zullen we het voorlopig moeten doen en we kunnen maar hopen dat we in de lente misschien nog enkele vriendschappelijke wedstrijden mogen spelen. Of misschien aan enkele tornooien kunnen deelnemen.

Het is allemaal niet plezant maar ik denk dat momenteel de gezondheid van eenieder primeert en dan zullen we die enkele maanden zonder voetbal ook wel doorkomen.

Eigenlijk blijft er dan niet veel anders over dan onze focus op volgend seizoen te richten en te hopen dat dat begin september in normale omstandigheden kan starten.

Ik zal jullie de komende tijd op de hoogte houden van de eventuele belangrijke wijzigingen in de toegelaten sportactiviteiten. Kleinere wijzigingen qua trainingsuren e.d. worden via de ploegen gecommuniceerd.

Ter afsluiting wens Ik dat jullie en jullie familie en vrienden gezond en sterk blijven.

Met sportieve groeten,

Frank
Voorzitter

Nieuwsarchief


2020   

Beste wensen

28 december - 14:35

Corona update

18 november - 10:00

Corona

29 oktober - 18:02