Clubnieuws

Corona update en oproep voor vrijwilligers


Beste Bacwaldenaren,

Even een korte Corona update.
De afgelopen dagen en uren zijn er weer nieuwe beslissingen of voorstellen gekomen vanuit de officiële instanties.
Wat al zeker is, is dat er dit seizoen geen competitievoetbal meer zal zijn.
Of er de volgende maanden toch nog mogelijkheden komen om te trainen (voor ouder dan 12 jaar) of om vriendschappelijke wedstrijden te spelen, zal afhangen van de evolutie van de Corona-situatie.
Betreffende de berichtgeving van de laatste uren over de mogelijkheden voor de jeugd, hier wachten we op de officiële informatie om te kijken wat dit voor onze activiteiten betekent.
In tussentijd blijven we gewoon bij het bestaande, nl. de trainingen tot 12 jaar.

Hieronder vindt u een oproep van de gemeente waaraan wij graag meewerken en dus verspreiden  wij deze met plezier naar jullie.

Binnen enkele weken doen de AED Studios in Lint dienst als vaccinatiecentrum voor de gemeenten van de eerstelijnszone ZORA.
Boechout is samen met ZORA en de zes andere gemeenten van de eerstelijnszone bezig met de voorbereiding van de vaccinatiecampagne.
Om de vaccinaties zo snel mogelijk en vlot te laten verlopen, is ZORA nog op zoek naar helpende handen. Heb jij zin of tijd om een handje toe te steken? Zowel medische als niet-medische profielen zijn meer dan welkom.
Heb je een (para)medische achtergrond, ervaring in de logistiek, administratieve vaardigheden of een kloppend hart voor je medemens?
Of misschien heb je wel andere capaciteiten die van de organisatie en de uitvoering van het grote vaccinatiegebeuren een succes kunnen maken? Laat dan je expertise, hart, geweten én goesting spreken en maak mee het verschil.

Je inschrijven als helpende hand? Surf naar https://eerstelijnszone.be/Eerstelijnszone-ZORA en vul het digitale formulier in. Bij de contactgegevens kan je aanduiden of je bij een vereniging hoort.
De organisatie zal proberen om mensen van dezelfde vereniging zo veel mogelijk te bundelen. De medewerkers van de eerstelijnszone ZORA contacteren je rechtstreeks.

De eerstelijnszone ZORA verenigt de gemeenten Boechout, Hove, Kontich, Lint, Borsbeek, Edegem en Mortsel. Eerstelijnszones werden opgericht om het werk van lokale overheden, zorg- en hulpverleners beter op elkaar af te stemmen. Het doel is een effectieve en kwalitatieve eerste lijn waar de burger centraal staat en die toegankelijk is voor iedereen.

 

Met sportieve groeten,

Frank
Voorzitter

Nieuwsarchief


2021   


Think Pink on the Move

23 juni - 13:37


Corona update februari

14 februari - 15:00Corona update en oproep voor vrijwilligers

26 januari - 12:00
2020   

Beste wensen

28 december - 14:35

Corona update

18 november - 10:00

Corona

29 oktober - 18:02