Clubnieuws

Corona


Corona


Beste Bacwaldenaren,

de Corona situatie verergert nog steeds en door de extra  maatregelen die deze week genomen werden door de Vlaamse overheid en de beslissingen van Voetbal Vlaanderen maar ook door onze eigen verantwoordelijkheid als club hebben wij het besluit genomen dat vanaf nu t.e.m. vrijdag 13 november alle activiteiten van alle Bacwalde ploegen opgeschort worden, m.a.w.  alle wedstrijden en trainingen gaan niet door.

In een normaal seizoen wordt er ook niet getraind tijdens de herfstvakantie en, net zoals de scholen, verlengen wij ook deze periode en wel met een volledige week.

Het is jammer dat we door deze beslissing de sport en de beweging wegnemen van jullie of jullie kinderen, maar we denken dat iedereen wel beseft dat een drastische inspanning nu, misschien wat meer kansen biedt op een vroegere herstart erna ... Laat het ons hopen.

Binnen 2 weken zullen wij de situatie herbekijken en zullen we beslissen wat we vanaf
zaterdag 14 november eventueel terug kunnen opstarten.
Dit zal vanzelfsprekend in hoge mate afhangen van de dan geldende overheidsmaatregelen en de beslissingen van Voetbal Vlaanderen.

Ik hoop dat we binnen 2 weken beter nieuws kunnen brengen maar momenteel kunnen we niet anders dan met zijn allen samen de maatregelen op te volgen om zo het virus te bestrijden .

Ik wens jullie vooral een goede gezondheid voor jezelf, je vrienden en je familie,

Frank
Voorzitter

Nieuwsarchief


2020   

Beste wensen

28 december - 14:35

Corona update

18 november - 10:00

Corona

29 oktober - 18:02