Clubnieuws

Beste wensen


Beste Bacwaldenaren,

het bijzondere jaar 2020 loopt ten einde.

Ook op het leven op en rond Bacwalde heeft het virus een belangrijke impact gehad.
Het vorige seizoen werd abrupt afgebroken, ons tornooi kon niet doorgaan, onze 4de ploeg kon hun kampioenstitel niet vieren (afstel is geen uitstel !) maar gelukkig kon er in mei en juni toch nog terug wat getraind worden.
In de zomer konden dan de trainingen voor het nieuwe seizoen voorzichtig beginnen maar alles was nog niet normaal. De Beker van Boechout op Bacwalde werd afgelast, onze kantine mocht terug open, weliswaar met de nodige veiligheidsmaatregelen en de competitie ging van start maar na 6 à 7 weken was ’t terug gedaan en nu is het bang afwachten hoe de rest van het seizoen er zal uitzien.
Gelukkig kunnen onze jongsten nog blijven trainen zo is er toch nog wat activiteit op onze club.

Maar de realiteit heeft ons wel doen beseffen hoe zeer voetbal de belangrijkste bijzaak op de wereld is. We moeten durven beseffen dat er momenteel wel ergere dingen zijn dan even niet voetballen hoe spijtig dit ook is.
Gelukkig bleven we op Bacwalde gespaard van echte Corona-miserie maar werden we in september wel getroffen door het overlijden van onze 15-jarige jeugdspeler Giclario Acton. Een ongelooflijk triest gebeuren dat we hopelijk nooit meer moeten meemaken maar ook hier toonden we hoe een mooie en sociale familieclub wij met zijn allen vormen.

Maar nu kijken we uit naar 2021, een jaar waarop we al onze hoop zetten. We hopen dat alles weer normaal wordt, en niet alleen op voetbalgebied.
Vanuit het bestuur wensen wij jullie een fantastisch 2021, vol met alle normale dingen die we momenteel niet meer hebben en waarnaar we zo verlangen maar vooral ook in blakende gezondheid.

Maar eerst wensen we jullie nog leuke feesten met én in jullie bubbels.
Hou het vooral veilig en gezond maar ook plezant!

Nieuwsarchief


2020   

Beste wensen

28 december - 14:35

Corona update

18 november - 10:00

Corona

29 oktober - 18:02